Cochise zagra w listopadzie

Cochise zagra w listopadzie
Zespół Cochise zaprasza na koncert do Black Pub Komin w Suwałkach.
PIĄTEK, 18 LISTOPADA 2022 o godz. 21:00. Wstęp 30 /40 pln
Rezerwacje mailowe – cochise99@wp.pl
Zespół Cochise powstał w 2004 roku w Białymstoku. Muzykę, którą gra, można określić jako oryginalne połączenie rocka, grunge’u i metalu. Cochise ma na swoim koncie 7 płyt, wydanych przez wytwórnie Metal Mind i Mystic Production oraz ponad czterysta klubowych koncertów zagranych w Polsce, Belgii, Anglii, Niemczech i Czechach. Cochise wystąpił również na licznych koncertach plenerowych, zlotach motocyklowych i przede wszystkim festiwalach takich jak Przystanek Woodstock (duża scena), Seven Festival, Cieszanów Rock Festiwal, Świebodzice Rock Festival, Festiwal Rockowisko Hajnówka, Wake Up & Live Sulęcin, Igrzyska Rockowe Opole, Rock Blue Festiwal, Summer Fall Festiwal, Przystanek Żory, Książ Rock Zone Festiwal, Strzyżów in Rock, Ostrava v Plamenech czy Impact Festival (przed Black Sabbath). W 2019 roku Cochise zagrał w Krakowie jako support amerykańskiej grupy Godsmack, a w czerwcu 2022 roku supportował brytyjską formację BUSH. Dziennikarze miesięcznika „Teraz Rock” umieścili album „Swans and Lions” w dziesiątce najlepszych płyt rockowych 2018 w Polsce, obok takich zespołów, jak Riverside czy Behemoth. Obecnie zespół promuje swój najnowszy album „The World Upisde Down” i przygotowuje się do wydania kolejnego na przełomie 2022/2023 roku.
Skład:
Paweł Małaszyński (vocal)
Wojtek Napora (gitara)
Radek Jasiński (bas)
Grzesiek Hiero (perkusja)
Dyskografia:
2021: „The World Upside Down”, (Metal Mind Productions)
2019: „Exit: A Good Day to Die”, (Metal Mind Productions)
2018 :„ Swans and Lions”, (Metal Mind Productions)
2015 :„ The Sun Also Rises for Unicorns”, (Metal Mind Productions)
2014: „ 118”, (Metal Mind Productions)
2012: „Back to Beginning”, (Mystic Production)
2010: „ Still Alive”, (Pink Crow/CochiseRock)
2005: „9” (demo)
Linki:
Facebook: https://www.facebook.com/cochiserock/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=oSTLSkXouA8
https://www.youtube.com/watch?v=TSW-RS9IhxI
https://www.youtube.com/watch?v=RA30ecsh8Jo
https://www.youtube.com/watch?v=1qMFnNg0NRA
https://www.youtube.com/watch?v=JKFqp1F3c80
https://www.youtube.com/watch?v=PIUhNKoc7Oc
Top