„Kuchnia Tatarska U Alika” to kuchnia prowadzona z pasją i sercem.
To jedyne takie miejsce w Suwałkach, gdzie w menu pojawiają się przede wszystkim potrawy tatarskie (np. czebureki, pilaw z jagnięciną, azu, kołduny czy beremecze), ale też dania kuchni kresowej: litewskiej, ukraińskiej lub białoruskiej.
Co prawda „U Alika” żaden bluesowy koncert się nie odbędzie, ale dla niektórych bluesowiczów jest to już stały punkt programu pomiędzy koncertami.
W „Kuchni Tatarskiej U Alika” nie tylko solidnie się posilicie, ale też spróbujecie oryginalnych napoi.
Tak jak i w ubiegłym roku czeka na Was wyjątkowe menu.
Tak jak i w ubiegłym roku Kuchnia Tatarska otwarta będzie dłużej, naszych gości zapraszamy od 10.00 i trwać będziemy na naszym kulinarnym posterunku do ostatniego klienta.
Mamy dla Państwa kupony na przysmaki, które serwuje „Kuchnia Tatarska U Alika”, pierwsze sześć osób, które prześlą e-maila na kontakt, podany na stronie „Dwutygodnika Suwalskiego” z hasłem „Kuchnia Tatarska U Alika”, otrzyma kupon na jednego pieroga. Aby skorzystać z bezpłatnego poczęstunku, należy spełnić jeszcze jeden warunek, razem z kuponem otrzymanym od Dwutygodnika Suwalskiego należy posiadać przy sobie bilet na koncert bluesowy 2015. Decyduje kolejność zgłoszeń.
A więc… przyłączcie się, niech muzyka w duszy nam gra 🙂
Kuchnia Tatarska u Alika, Kościuszki 98, Suwałki, tel. 885 385 723